Min andra förlossning med misshandlaren

När jag fick göra ett akut kejsarsnitt även vid min andra förlossning var jag fruktansvärt nervös. Första gången fick vår son låg syresättning under förlossningen och vårdpersonalen beslutade om akut kejsarsnitt. Det blev så bråttom att bedövningen inte hann ta; jag skrek rakt ut när jag kände hur de skar i mig…

Innan förlossningsvärkarna för barn nummer två ens startat fick jag besked efter att vattnet gått om att bebisen låg i säte och att det skulle bli ytterligare ett kejsarsnitt. Jag förklarade min oro, samtidigt som jag försökte hålla min mycket bekräftelsebehövande man nöjd, och fick en fantastisk narkosläkare. Allt gick bra med vår för tidigt födde son, och med mig!

Men… inte med min man – han anklagade mig för att flirta med narkosläkaren, skrek att jag ville ligga med densamme under kejsarsnittet, och rusade ut, och lämnade mig med en för tidigt född son, ångest och sorg. Hur hade jag kunnat tro honom att ytterligare ett barn skulle få honom att förstå hur mycket jag älskade honom?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s