Dagen då livet försvann – om våldet och eftervåldet

Först var han den charmigaste och gulligaste killen du kan tänka dig. Komplimanger och presenter regnade!
Han vaggade mig in i sin sjuka värld, jag såg till en början inte vad som hände. Han påpekade elakt allt jag gjorde och jag försökte förändra.
Han krävde och jag gav!
Han manipulerade och jag föll!
Han hade inga pengar och jag betalade.
Han ville inte att jag skulle träffa mina vänner och släkt, det var ju vi nu!
Jag kunde inget, förstod inget och var inte värd något!
Jag gick på äggskal för att inte uppröra honom!
Jag ville lämna och han blev aggressiv, kastade saker på mig!
Han knuffades och hotade!
Till slut insåg jag att jag måste bort från det här!
Jag lämnade och det kunde han inte acceptera, ingen lämnar honom.

Han tog sig då rätten att hota mig och mina barn till livet. Han skulle sätta en kula i huvudet på mig och skicka folk som skulle skjuta oss allihopa. Han förklarade i detalj hur han skulle göra och hur han skulle njuta av att göra det. Det ena hotet var värre och mer detaljerat än det andra. Hotet han uttalade mot ett av barnen, där han beskrev hur han skulle skära upp hans mage och inälvor och att han skulle njuta av hur barnet plågades och skrattade när han sa det, var så vidrigt att jag sprang och kräktes när jag hört det intalat på telefonsvararen, det hotet lämnade polisen mållösa och vita i ansiktet. Han ringde min pappa och hotade att döda honom, han förklarade hur han skulle döda mig framför pappa och att pappa skulle vara tvungen att se på. Han hotade till och med att skära halsen av mitt treåriga barn. Då föll jag ihop och skrek till polisen att det är lika bra att han får döda mig så att min familj får gå fri!

Han har hotat med att förstöra hela våra liv, förskola, jobb och skola.
Han skulle se till att jag får lida och han sa att han gärna skulle sitta livstid för att fullfölja det han sagt!
Hoten har under flera månader haglat och avlösts med desperata kärleksförklaringar.
Under 12 veckor har jag fått ungefär 1000 sms, 300 samtal och c:a 3-4 timmar inspelat på telefonsvararen.
Jag har blockat honom på FB och Instagram. Jag har inte svarat på ett enda samtal på flera månader, då försöker han med mail och tillslut swish.
Han tycker också att jag borde förlåta honom och att han ska betala mig 110.000 kr för att ta tillbaka honom.

Vi blev flyttade till skyddat boende första dagen, här har vi levt i skräck sen dess. Vi blev inlåsta medan personen är på fri fot. Jag har inte kunnat jobba, dottern inte kunnat gå på sin förskola och ena sonen blev tvungen att byta skola. Vi får inte ens åka hem och hämta saker. Polisen och soc har tagit beslutet att vi inte kommer att kunna flytta hem, så vi måste flytta någon annanstans. Vi har fått skyddade och sekretessbelagda uppgifter.

Han har tagit hela mitt liv ifrån mig och barnen, han har splittrat min familj. Han har sett till att vi kommer att leva under någon form av skydd och sekretess resten av våra liv!
Han har tagit sig rätten att ta allt jag hade byggt upp, trygghet, ekonomi och känslomässigt! Det jag ensam hade kämpat för och byggt upp för mig och barnen!

Det han inte tagit är min kämparvilja, kärlek till livet och tro på mig själv! Jag kommer att kämpa för att komma tillbaka och jag kommer kämpa för att bygga upp ett nytt liv för oss. Det kommer att ta tid men jag ska kämpa för att läka och få tillbaka glädje och tilltro till livet igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s